Tantra cursus

Dé online tantra cursus van Happinez: mijn review en ervaring

Meditatie en mindfulness Door aug 27, 2023

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van tantra en vraag je je af of het meer is dan alleen een spirituele benadering van seksualiteit? Zo ja, dan vertel ik je graag over mijn reis. Ik heb namelijk de Happinez online tantra cursus volledig doorlopen en kan niet wachten om mijn ervaringen met je te delen. Deze online tantra workshop belooft niet alleen een verrijking van je seksuele energie maar ook een dieper begrip van je eigen lichaam en emoties. Dus als je op zoek bent naar een tantra cursus voor beginners en manier om je leven zowel fysiek als spiritueel te verrijken, lees dan verder. Ik duik in elk aspect van deze cursus, van de kosten en tijdsinvestering tot de daadwerkelijke inhoud en mijn eigen ervaringen.

Wat is tantra?

Tantra is een eeuwenoude praktijk die vaak wordt geassocieerd met seksualiteit, maar het is zoveel meer dan dat. Het is een holistische benadering die je helpt om een diepere verbinding met jezelf en je omgeving te maken. In de kern draait tantra om het beheersen en kanaliseren van je seksuele energie, maar het omvat ook diverse tantra technieken en tantra rituelen die verder gaan dan het fysieke.


De inhoud van de Happinez tantra cursus

Als je overweegt om je te verdiepen in de wereld van tantra, is de Happinez tantra cursus een uitstekend startpunt, vooral als je een beginner bent. Deze online tantra cursus voor beginners biedt een uitgebreid overzicht van wat tantra inhoudt, verdeeld over 10 boeiende lessen.

Overzicht van de 10 lessen

 1. Tantra, op zoek naar de essentie: Leer hoe je seksuele energie een bron van kracht kan zijn, niet alleen in de slaapkamer maar ook daarbuiten.
 2. Sparkle, waar zit je?: Ontdek hoe je met tantra je levensvreugde kunt aanwakkeren, zelfs op mindere dagen.
 3. Dans om je vrij te voelen: Ervaar hoe dansen je kan helpen om je seksuele energie te verkennen en je mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen.
 4. Alles begint met ademen: Begrijp het belang van ademhaling in tantra en hoe het je helpt om meer in het ‘nu’ te zijn.
 5. Aanraken als levensbehoefte: Leer de kunst van subtiele aanrakingen en hoe dit je kan helpen om tot de kern van je gevoel en van tantrische energie te komen.
 6. Loslaten, omgaan met emoties: Ontdek hoe je je emoties kunt transformeren in energie.
 7. Ontdek wie je bent: Maak kennis met je eigen seksuele energie en leer hoe je ermee om kunt gaan.
 8. Seks en tantra: Begrijp het verschil tussen Westerse seksualiteit en de tantrische benadering van seks.
 9. Sensualiteit – de yoni en de lingam: Verken de rol van je geslachtsdelen in tantra en hoe ze meer kunnen bieden dan alleen seksuele bevrediging.
 10. Verliefd op het leven: Leer hoe je de levensenergie, ook wel kundalini genoemd, kunt aanboren en gebruiken om je leven te verrijken.

Elke les is ontworpen om je niet alleen theoretische kennis te bieden, maar ook praktische oefeningen die je zelf kunt uitvoeren. Dus als je op zoek bent naar een complete, goed gestructureerde introductie tot tantra, dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Training tantra & seksuele energie voor beginners

Tantra is dat gevoel dat je de hele wereld aankunt. Die kracht, die tinteling is seksuele energie, een bijzondere bron die overal in je leven aanwezig is. Zodra je haar kunt aanboren, kun je de sparkle in je hele leven laten vonken.

Kosten en tijdsinvestering

Een van de meest gestelde vragen rondom deze online tantra workshop is ongetwijfeld: “Is het de investering waard?” Om die vraag te beantwoorden, kijken we naar twee belangrijke factoren: de kosten en de tijdsinvestering.

Prijs van de cursus

De Happinez tantra cursus is geprijsd op €59,95. Voor deze prijs krijg je toegang tot 10 uitgebreide lessen, audio-oefeningen, video masterclasses met ervaringsdeskundigen, en een prachtige set tantrakaarten die gratis thuisbezorgd worden.

Duur van de lessen

De online tantra workshop is ontworpen om te volgen op je eigen tempo. Elke les duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, waarvan 1,5 uur videomateriaal. Dit betekent dat je in totaal ongeveer 25 tot 30 uur kwijt bent aan de hele tantra cursus.

Is het de investering waard?

Als je het mij vraagt, is de cursus elke cent waard. Niet alleen vanwege de diepgaande inhoud en de flexibiliteit om de tantra training in je eigen tempo te volgen, maar ook vanwege de extra’s zoals de tantrakaarten en de video masterclasses.

Mijn persoonlijke ervaring met de Happinez tantra cursus

Het volgen van een tantra cursus is één ding, maar wat neem je er uiteindelijk echt uit mee? Lees hier mijn persoonlijke tantra ervaringen en hoe de cursus mijn leven heeft beïnvloed.

Wat ik heb geleerd

De Happinez training tantra & seksuele energie voor beginners heeft me veel meer gebracht dan ik aanvankelijk had verwacht. Ik heb niet alleen nieuwe tantra technieken en tantra rituelen geleerd, maar ik ben ook veel bewuster geworden van mijn eigen lichaam en emoties. De lessen over ademhaling en aanraking waren voor mij echte eye-openers.

Hoe het mijn leven heeft beïnvloed

Sinds ik deze tantra sessies heb gevolgd, voel ik me energieker en meer in balans. Ik heb geleerd hoe ik mijn tantra energie kan gebruiken om niet alleen mijn seksuele ervaringen te verrijken, maar ook om een diepere verbinding met mezelf en mijn omgeving te maken. Het heeft me geholpen om meer in het ‘nu’ te leven en mijn dagelijkse routine met meer aandacht en intentie te benaderen.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een manier om je leven op een diepgaande manier te verrijken, dan kan ik deze cursus van harte aanbevelen. Het is meer dan alleen een introductie tot tantra; het is een reis naar zelfontdekking.

Extra’s en bonussen

Set tantrakaarten

Een van de meest unieke aspecten van deze cursus is de prachtige set tantrakaarten die je gratis thuisbezorgd krijgt. Elke kaart is ontworpen om een specifiek zintuig te prikkelen en biedt een oefening die je kunt integreren in je dagelijkse routine. Deze kaarten zijn niet alleen een leuke toevoeging maar ook een waardevol hulpmiddel voor je tantra-praktijk.

Audio-oefeningen en video masterclasses

Naast het schriftelijke materiaal krijg je ook toegang tot audio-oefeningen en video masterclasses met ervaringsdeskundigen. Deze extra’s bieden een meer interactieve en dynamische leerervaring en stellen je in staat om je kennis en vaardigheden verder te verdiepen.

Waarom deze extra’s belangrijk zijn

Deze extra’s zijn niet zomaar een ‘leuk extraatje’; ze verrijken daadwerkelijk je leerervaring en bieden praktische tools om je tantra-praktijk naar een hoger niveau te tillen. Ze voegen een extra dimensie toe aan de cursus en maken het tot een holistische ervaring die verder gaat dan alleen theorie.


Tantra & seksuele energie voor beginners

Na het volledig doorlopen van de Happinez Tantra & seksuele energie cursus voor beginners, kan ik met zekerheid zeggen dat het een waardevolle ervaring is geweest. Van de diepgaande lessen tot de praktische extra’s zoals de tantrakaarten en video masterclasses, deze cursus biedt een holistische benadering van tantra.

Samenvatting van de belangrijkste punten

 • Uitgebreide lessen die je in je eigen tempo kunt volgen
 • Praktische oefeningen en technieken voor dagelijks gebruik
 • Waardevolle extra’s zoals een set tantrakaarten
 • Flexibele tijdsinvestering en redelijke kosten

Als je op zoek bent naar een diepgaande, praktische en betaalbare manier om de wereld van tantra te verkennen, dan is deze cursus een uitstekende keuze. Klik hier om je aan te melden en begin vandaag nog aan je tantra-reis!

> Lees ook: Yoga voor beginners: Jouw complete startersgids

Veelgestelde vragen

Heb je een partner nodig voor tantra?

Nee, je hebt geen partner nodig om tantra te beoefenen. De Happinez cursus is zo ontworpen dat je de oefeningen ook alleen kunt doen.

Ja, hoewel tantra vaak wordt geassocieerd met spiritualiteit, hoef je niet per se spiritueel te zijn om de basisprincipes en technieken te beoefenen. De cursus biedt zowel spirituele als praktische benaderingen, waardoor het toegankelijk is voor mensen van alle achtergronden.

De voordelen van tantra zijn talrijk. Het helpt je om meer in contact te komen met je eigen lichaam, je seksuele energie te verrijken, en een diepere verbinding met jezelf en anderen te maken.

Ja, deze cursus is uitstekend geschikt als tantra cursus voor beginners. Het biedt een uitgebreide introductie tot de basisprincipes van tantra.

De totale tijdsinvestering is ongeveer 25 tot 30 uur, wat het flexibel en haalbaar maakt voor de meeste mensen.